Geïnteresseerd?

pijl Vraag een offerte aan

Tuinonderhoud:

Het onderhouden van de tuin vergt kennis over verzorging, juiste aanpak voor elke beplanting, wetenschap wanneer gesnoeid moet worden, bemesting moet worden aangebracht, uitgedund en gemaaid moet worden en wanneer onkruidbestrijding moet plaatsvinden. Een goed onderhouden tuin is een verlengstuk van uw huis en het is belangrijk om er zo optimaal mogelijk van te kunnen genieten.

Het streven van Verkerk Tuinen is om uw tuin zo te onderhouden dat u er optimaal kunt ontspannen.

Voor elke maat tuin geldt: De juiste zorg op het gebied van aanleg en onderhoud is het belangrijkste voor jarenlang plezier!
Denk aan:

Bestrating
Beregening
Onderhoud van beplanting
Onderhoud van houtwerken
Groene aanslag verwijderen
Onderhoud van vijverpartijen
Onderhoud van grasvelden en gazons

Vraag ook eens naar een op maat gemaakt onderhoudscontract voor uw tuin zodat al uw tuinwerkzaamheden geborgd zijn.

Verkerk Tuinen service:

Scherpe prijs-kwaliteitverhouding
10% korting bij directe inplanning
Bij aanleg van een nieuwe tuin éénmaal tuinonderhoud GRATIS
1 jaar garantie
Prijsafspraak = afspraak, geen verrassingen achteraf